torsdag 7 april 2011

Dagen - Steg för steg.

Nu har man gått 33 fulla veckor. Påbörjar vecka 34, spännande spännande! I morgon ska vi ner till Gävle på ännu ett ultraljud, och det är minst sagt spännande! Jag vill kolla vad det är.. Hiih! Men inte Niklas.. Men vi får ju veta om det blir kejsarsnitt eller inte.. Nervöst!!! Elliot åker vi med till moster och mormor rätt så tidigt i morgon bitti, sedan avfärd mot Gävle. Bara jag och Niklas.. Känns super konstigt. Längesedan bara vi två gjorde någonting. :)
Frukost.
Lunch.

Middag.


Eftermiddags dans, hiih.





Det är svårt att ha koll på små fötterna..
Och trött blir man också.. ;)

Idag har jag tvingat Niklas bära in mina kartonger med skor från förrådet. Slängde ett par tygskor, två puma skor, ett par adidas skor och säkert några fler.. Jag är inte den som slänger, men insåg väl nu att jag måste om vi ska få plats. Haha!

Även en bebiskartong kom in, och där var alla små strumporna. Som jag har letat! Hittade dem inte i Elliot´s 44-56 låda, så då vart man lite orolig. Men nu är det lugnt. ska tvätta upp lite bebiskläder, sedan ska man nog börja med packningen någon dag. Mys!! ;)

Var ner på Lindex oxh hämtade ut ett paket. Åt E, såklart! Tröjan var bra, skitsnygg! Men måste tyvärr byta kepsen, den var på tok för STOR!


I morgon Gävle. Wiiiie! :D Förväntningarna är höga.

Ska bli konstigt att vara ifrån Elliot hela dagen.

Han duschade med sin pappa ikväll, så jag unnade mig att bara sitta.

Men han vrålade: MAA-MAAAA! så det ekade i hela lägenheten.

Så var bara gå in och sätta sig och titta på grabbarna när dom duschade. Haha!

Är nog bra för både mig och E och vara ifrån varandra ett litet tag, men bara ett litet tag. ;)


Återkommer i morgon! Med förhoppningsvis goda nyheter! Kram och godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar