lördag 2 april 2011

Lördag med bilder.

När inte mamma ser. Ja, ibland går det ju riktgit snabbt när mamman vänder ryggen till. Här var jag nog och plockade undan inne i vardagsrummet och på toeletten. Gick på bara någon minut, man plockar ju rätt snabbt nu för tiden. Men det hinner man mycket på. Fast Elliot ser ju rätt så oskyldig ut. ;) Två kuddar från min och Niklas säng har han lyckas dragit ner på golvet, och så de flesta plastburkarna. :b Var en mycket trött kille innan lunch. Men inte skullle man sova för det inte, iaf inte bara för att mamma säger och tycker så. :b Så han fick vara vaken och vi kämpade lite med lunchen. För oj så trött han var då. Men sedan blev det sängen och han sov sött i två timmar. :)

Mysen slänger sig precis upp med världens tok leende. Synd att man bara fick med halva!


Efter två timmars sömn blev det banan-mys i soffan. Och bästisen "jajja" var också inne och myste. Det gillades av Elliot! :)




Våran nya bil kom idag. Yehoo!! Hiih. Körde den hem till mamma och pappa för montering av bilstol och testa få in syskonvagnen. Och det var precis att vagnen gick in?! ;o Helt sjukt. Denna passat är bland de största combi bilarna som finns. Konstigt! Den har större utrymme än volvo, sägs det. Hm?! Hade det inte gått hade vi måsta köpt minibuss?! Och då har vi inte någon stor syskonvagn heller. Jaja. Elliots stol blev kanon bra. Nu kan man sitta fulla bilen. Förut tog Elliots "kungastol" upp nästan tre platser.
Elliot är självklart intresserad av skruvning och när det låter.

Så här håller han på att kollar så morfar Benke gör rätt, eller "amnia", "omnia" eller vad han nu sa när han försökte säga morfar. Han har sagt "ofa", men det var läääängesen, och bara en enda gång. Nu kommer det nå helt annat läte när han ska säga "morfar". :b Hiih.



Skulle skjutsa bror och handla godis, så då fick E stanna hemma med mormor och morfar. Så vi provade bilen själva. Gasade på mot Lenninge. Och bra gick den pärlan! ;)

Mycket nöjd!



Har rätt tråkigt nu. Tänkte faktiskt lägga mig i sängen, kanske att jag kollar en film..

Men får se. I morgon kanske jag tar mig en tur med sonen. :)

God natt!

1 kommentar:

  1. meeeen snart så har du en som söver gött på magen :D bara man pillar mickis i håret slocknar hon, om hon nu kommer till ro vilket händer en gång /månad ;P

    SvaraRadera