onsdag 14 september 2011

En underbar dag i Lobonäs!

I bilen på väg mot Homna marknad, och sedan vidare till Lobonäs där det också är marknad. Där har vi också våran stuga, eller mormor och morfars gamla hus. Älskar att vara där uppe, så underbart rogivande och mysigt!

Min älskade bror tog med mig på en mopedtur. Och så liten och fri man kände sig för en stund. :) Hiih. Otroligt härligt och sitta där bak och guppa runt! Åkte till ett enormt fint ställe där vi badade och kastade oss i lianer när vi var små. :)



Elliot tokar sig i bilen hem. ;) haha. Stannade till i Edsbyn och handlade en massa gott godis på deras ica, dom har mycket bättre godis där än i Bollnäs, faktiskt! ;o Träffade Madde som jobbade där, gullig hon är!


En riktig myskväll sen blev det! Åkte och köpte en pizza som vi delade på. Elliot var uppe länge och åt kvällsfika i soffan. Bara en massa underbart familjemys!! :)



Elvira sov sött på pappas magen. :) Hiih. Sedan bäddade vi ner henne i sin spjällsäng som nu står inne i vårt sovrum. Hon är alldeles för stor för babykorgen, så nu åkte den ut. :(


Vill inte att barnen sover ihop än då Elvira vaknar tididare än Elliot. Vill inte att hon skall väcka honom..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar