onsdag 19 januari 2011

- Bilder. Älskade busunge!

Älskar min lilla "tant". Hiih. Han ser exakt ut som en liten gumma som kommer och går med sin handväska. Jag Älskar Dig tokunge!! ;)





Prinsen har slagit sig ner i en utav hans fotöljer. Sötast!! Hihi. Han böjer sig alltid fram och ska pussa kronan som är på ryggstödet, vet inte varför. Men sött är det! Sen är han ju väldigt för att gosa med allt, och det är ju bara mys.


En morgon här i veckan tog vi och satte upp hans tält som han fick av sin mormor och morfar i julklapp. Något fundersam. ;) Men han älskar att krypa in där.
Så i pyjamasen (sommardräkten som han fortfarande kan ha) kröp han in och satt där och borstade tänderna. :)



Även när vi hade klätt oss för dagen så var det tältet som gällde.

Sedan mys med kaninen. Går runt och gosar med den, som han i vanliga fall alltid gör med sin snuttefilt. :)
Bästa kompisarna står och längtar ut. ;) Hiih. Dom här två är så ofattbart gulliga med varandra. Dom dras liksom till varandra. Och båda är så snäll på varandra.
Maja får inte gå ut en. Rädd hon tappar bort sig. Så vill att hon är inne några dagar så hon lär sig och känner igen sig inne först. Tänkte gå ut med henne till helgen då Niklas är hemma. :)


Mera städning!! En sån kille mamma har! ;) Han har även gått runt med dammtrasan och borstat mattorna, haha. Sedan tog han flugsmällan och sussade runt på golvet. Vet inte vad han gjorde då. Beröm får han, för fint blir det. ;) Haha!



Familjemiddag (söndags). Elliot är inne på efterrätten, ett smörgåsrån med messmör. Var väldigt skeptisk till messör först, men det gick iaf i.



Race-bilen som han fick av mig och Niklas när han fyllde år. ;) Däcken var ju mest intressant. Precis som på allt annat, vagnen, traktorer m.m. Och så var min bror också när han var liten! Exakt! Fick han en ny bil så vände han den upp och ned och kollade och snurrade däcken. ;)


4 kommentarer:

  1. Älskade barn! Så himla fin lillprinsen <3

    SvaraRadera
  2. Så söt han är Elliot! :D Och va kul att ni ska få en till bebis, Grattis!! De skulle jag också vilja ha :p Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Fasters älsklingen! Älskar alla bilder ni knäpper och lägger ut! Blir alltid så glad när jag läser din blogg! Kram

    SvaraRadera