söndag 3 juli 2011

Blöjstorlek 3..

Ja, Elvira är stora tjejen. Blev det så fort tycker jag! :(
Börjar växa ur nästan allt i storlek 56 nu..
Provade ett par byxor i storlek 62 häromdagen och dom satt perfekt på henne. Dom hade Elliot när han var fyra månader.. Så sorgligt att man glömt hur liten han verkligen var.. 2700 gram när vi lämnade BB. Lill gubben!

Haft en mysig helg då vi pysslat på här hemma.
Möblerat om, köpt en till spjällsäng och en tripptrappstol till. Kan vara bra att ha!

Varit ute på kvällarna då det varit super skönt.
Bara lekt här på vår lilla gård. Elliots kompis Loui (osäker på stvning, kanske Loi?!) har varit hos sin farmor och farfar som bor ovanpå oss. Så igår spelade dem och kastade fotboll med varandra hela kvällen. Och denna kväll blev det innebandy.
- Hej Elliot! Säger Loui på sitt söta lilla vis när han kommer, klappar Elliot på kinden eller axeln. Han blir två i Augusti, och fick också en lillasyster nu. :) Så Elliot och Elvira har en varsin kompis där. Skoj skoj! :)

Varit runt med en massa Dopinbjudningar ikväll, hann dock inte klart när vi hade fårr besök hemma. Min mamma och pappa var här för en koppkaffe. :) Medans vi väntade på kaffet pysslade vi ohc gjorde fint i trädgården! Tack för all hjälp mor och far! :)

Skulle ha varit till William idag på 2 års kalas, men Elliot sov från halv ett till tjugo i fyra. Så då var det bara att börja med maten. Men får se om vi kan ses till veckan?! Hoppas! :)

På tisdag kommer Frida hem till oss med sin mamma Lena. Så då vill min mamma också komma, då mamma och Lena är gamla jobbarkompisar och vänner. :) Mys!
Så längesen man träffade Frida nu!

Får se vad veckan mer bjuder på.. Skulle vart med en blomma till Bea!
Sen saknar vi våra vänner Caroline och Linus?! Vart är ni?! ;)
Och Therese och Tristan är ni fullbokade jämt?! Eller är det jobb?! :b
Jaja, hoppas få träffa Er iaf. :)

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar