tisdag 24 maj 2011

Tisdag - städning och crusing med morfar.

Idag har vi hållt oss inne, för fyy vad det blåser! Inge roligt alls. Elvira tappar andan flera gånger innan vi ens hunnit tagit oss till bilen..
Så vi var bara en snabbis på A&H på förmiddagen. Sedan hem och lunchade lite, sedan plockade vi i massor. :b

Efter maten sov Elliot, och när han vaknade städade vi. Elvira låg så snällt i sin korg och tittade, tills hon tillsist tröttnade och somnade. Gud, vilken snäll unge alltså!




Sedan gjorde vi middag, jag och Elliot. Han satt på bänken och rörde runt i välling pulvret och viftade med lite slevar och så. ;)

Efter maten drack vi kaffe. Vi frågade Elliot vad han ville hitta på framåt kvällen, om han kanske ville åka raggarbil med morfar?! Och jaa, det ville han. Så vi ringde och frågade om morfar hade tid, och det hade han.. såklart! ;) Hiih.

Klädde oss och begav oss hem till mormor och morfar, mormor var dock på jobbet.


Här sitter vi bak i raggarbilen och gupar runt. Härligt härligt!!! ;)

Elliot riktigt njöööt. Var så roligt att se honom så glad och lycklig. :) Han fick sitta fram med morfar och pappa. Och utan bilbälte, gissa om det var skoj. Och få se allting, mötande bilar, lastbilar och allt annat som passerar förbi. Brum, brum, bruuuum! Lät det en hel del ifrån framsättet. ;) Och vinka gjorde han åt de flesta.. Bra träning inför kommande crusingar. :)

Elvira njöt hon också. Snarkade på. ;) Zzzz..


Efter en massa små skogsturer stannade vi på Jontas och fick glass av morfar/pappa. Elliot fick en egen mjukglass, och mamman tog en fifty fifty. Muuuuums!! ;D

Tack pappa! :)




Har myst i massor nu under kvällen.

Skrivit ett CV åt Niklas har vi gjort. Hoppas han får nytt jobb! Här HEMMA! :)

Niklas åkte iväg med det och Elliot sov, så då myste jag och lill skrållan på alldeles själva.

Jag Älskar Er: Niklas, Elliot & Elvira!

Ni är mitt allt!

1 kommentar:

  1. MEN VAD ÄR DET JAG SER när jag är in och läser?! :D men vaddå efter, GRATTIS TILL TJEJEN vad jävla underbart söt hon är :D

    SvaraRadera