tisdag 31 maj 2011

Vilken dag! Massa bilder också. ♥

Elvira började dagen med att bajsa ner sig själv, sin mamma och mammans och pappans säng totalt. Hon kan den lilla! Haha. Så det är ingen idé att vakna trött här inte, för här är det action direkt som gäller. ;)




Lill prinsen smusade och sov till tio över nio. ;o Skööönt! Hann jag tvätta ren både mig och virrepirran, och även riva ur sängkläderna.

När jag plockat upp Elliot märkte jag att han kissat ner sin säng. Så blev samma sak där, tvätta pojken och riva ur sängkläder.



Elliot har varit riktigt trött idag, precis som sin mamma. Här hade han myst ner sig i våran säng och VÄGRADE kliva upp. (vi skulle bädda ihop)


Sedan blev det mys i soffan istället. Men "onda öga" kommer fram nästan så fort mamman tar fram mobilen eller kameran. Det gillas inte!





Han var riktigt, riktigt trött hela förmiddagen.

Mamma som cyklade hit för vi tänkte klippa honom. Men icke sa nicke!

Det ville han absolut inte!

Så vi bäddade nytt i sängarna och damma, dammsög och skurade golv. Tack underbara mamma! Vad gjorde jag utan Dig. :)

Har även tvättat fyra tvättmaskiner, phuuu!


Vid tre dök morfar upp med cykeln och tog med lill vilden på en cykeltur. Det uppskattades av både lilleman och mamman. Jag tog reda på en massa tvätt, matade Elvira, fixade håret och lagade middag. Tack pappa! :)



Framåt kvällen var lilleman trött igen.

Vet inte om han växer enormt mycket nu eller om det är tänderna. Han sover mycket, äter mycket och är trött och lite små gnällig. Så visste inte vad vi skulle sysselsätta honom med..

Så jag drog igång med en kladdkaka, igen. Haha, mums!



"Onda ögat" igen. Gillar inte kameran!!





Smaskens!! ;) Han får så mycket beröm för sina fina blåa ögon, och han har ju faktiskt mammans ögon så man blir ju lite mallig. Haha! ;D Får se vad Elvira får för fina ögon.. :)


Vet inte vad han gör här.. Söt är han iaf! ;) Haha.


Det är såååååååå roligt att baka och äta smet! Lycka! :D




Varit mys i soffan nu under kvällen. Och kunde inte låta bli att ta ett litet kort när dom så sött lagt upp fötterna bredvid varandra.

Man som tyckt Elliot haft så små runda fötter.. Är ju INGENTING i jämförelse med virrepirrans mini fötter. :)



Min lilla, lilla skrutt höna! Tänk att du legat i min mage. Underbara barn! :)




Har varit lite tuffare att varit själv i dag. Dels för att Elliot är så trött och blir skitsur när han inte får som han vill. Sen har dom vaknat samtidigt, bajsat samtidigt osv. Inte lätt att räcka till. ;) Sen har ju Elvira nästan varit vaken hela dagen. ;o Vet inte om hon har haft lite ont i magen.. Kan vara så eftersom jag förmodligen fått i mig lite lök häromdagen. Stackarn! :(



Hoppas på en bättre dag i morgon. För då är det fullrulle!!

Ska ner och köpa blommor och sedan ska Elliots och Elviras morfar köra Snoddaståget, så då ska Elliot få hjälpa till att köra. Så blir väl en dag på stan i morgon helt enkelt.. :)

Så hoppas man vaknar pigg, med en massa ork och så snälla, glada barn! :)


Gó kväll med Er!

1 kommentar:

  1. Inte det lättaste att klippa de små :) Var ju nyss och klippte Liam men hans hår växer fortare än ogräs, så insåg att jag inte kan gå till frissan var 4e vecka så köpte en hårtrimmer och använde det längsta på den, blev väldigt ovant, men är nog skönt för honom att ha lite mindre hår. Men det växer nog ut lika fort igen :)
    Dom vill ju inte sitta stilla precis ;P

    Elwira är så otroligt söt hon också, och gud vad lik elliot hon är :)

    SvaraRadera