fredag 19 augusti 2011

En kväll härom kvällen..

Ja, jag hinner knappt med bloggen känns det som.. Tråkigt värre!
Men har fullt upp med att skrapa ihop pengar till utlandresan. Men än så länge känns det bara som en massa utgifter.. SUCK!
Lägger ut en massa annonser på Tradera, dock går jag back på frakten.. PuckoJenny! Sen när man är ute på Tradera blir man själv lockad av de låga priserna, och sen är det ju kläder som inte alla bebisar har idag.. Liksom, går jag ner på Lindex och köper en t-shirt eller klänning.. Ja, då har ju, i stort sett, alla barnens kompisar dem eller så..
Beställt overall till Elliot och en bh till mig. Vilket var behövligt! Passade dessutom på när man hade 50%, så det var bra köp. Punkt. Sedan UV-dress från Zunblock, solhatt till skrållan och en klänning som hon ska ha när vi åker utomlands.
MEN, nu hade man tydligen missat en inbetalning till H&M och så fick man påminnelseavgift på det. Underbart! Pengarna flyger iväg.
Var även på stan idag med mamma, älskade lilla mamma. :) Handlade dock bara behövligt, enligt mig. Kunde ha slinkit ner en och annan tunika också.. MEN, Jenny stod emot bra. Skrållan fick en jätte söt klänning, ett par FIX strumpbyxor och ett par andra strumpbyxor. Lika som hon har, men dom är så söt, så vill aldrig att hon ska växa ur dem. ;) Haha! Just ja, se köpte jag en "solhatt" till mammsen. ;D
Här är skrållan i storebrorsans gamla "onepiece". Den var precis åt henne. ;o Jag som hoppats hon skulle kunna ha den ett tag.. Rackarns!!

Elliot kunde då ha sin vinterjacka från förra vintern, så han får ha samma i år igen.. Stackarn.. Eller varför är det synd, egentligen?! Självklart vill man alltid ha nytt och så åt dem, det senaste liksom.. Men nu går inte det. Tänk på Egypten Jenny!

Han är ju så fin i den så. :) Perfekt att vi sparade lite pengar där iaf, hiih.


Ne, nu ska jag lägga ut bilder sen dagen. :)




1 kommentar:

  1. Det är ju jättebra om han kan ha samma jacka! Den är ju jättefin och så länge det är helt och fint finns ju ingen anledning att köpa nytt. Bättre att spara de pengarna till något som verkligen behövs. Som semester ;) Kram på er!

    SvaraRadera