fredag 19 augusti 2011

Fredag - Stan & glass med mormor

Mamma kom till oss på förmiddagen när vi i stort sett var klara. Vi gick till bilen och åkte ner på stan, i jakt på jacka eller overall till skrållan.. Men slutade med annan shopping, såklart! :p

Sötaste prinsen var så otroligt duktig på stan, som han alltid är. Sitter i vagnen och sköter sig exenplariskt. Stolt man blir! :) Självklart har det hänt att han blir rastlös och skriker till osv. Men är oftast väldigt duktig och bara sitter och tittar. Och idag var en sådan dag, han hängde bara med och var bara nöjd. Så då får man glass! :)

Lekte även lite med Tilde i lekparken på torget.. Eller lekpark och lekpark.. Vet inte vad jag ska kalla det.. ?!


Mamma var in och köpte dop-present till lill sessan, virepiran! Nästa helg är det dags. Gud så fort det gått då.. Allt är inte ens fixat. ;o


Här ligger min andra sötnos. Hon är ju som känt redan så otroligt snäll. Säger inte mycket hon inte. :) Riktigt så här rund och tjock som hon ser ut att vara på bilden är hon inte.. Vet inte vad hon gör här.. :p Hahah!


Gjorde en mycket god potatisgratäng idag.. Berömmer mig själv lite.. Men är faktiskt inte alltid man lyckas.. Men denne var perfekt! Mums mums! Kycklingfiléer till det och så gjorde jag en egen brunsås till. Elliot satt och sa "nam-naaam" för varje tugga, så tror han gillade det. Och jag år två stora portioner.. Hihi! ;)

Myst i massor denna kväll, heeela familjen. Tänt ljus och E satt och mumsade majskrokar. Sedan somnade han snällt.. Elvira somnade tidigt denna kväll, eller halv tio. Så får se om hon vill ha någon tidigare mat så det blir ett inatt eller om hon sover till morgonen?!


Jaja, godnatt med er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar