söndag 19 augusti 2012

Äntligen kom sommaren.. i två dagar.. solig Torsdag iaf. :)

 I torsdags hade vi tråkigt på förmiddagen så vi cyklade hem till mormor och morfar. Inge hemma där så satte oss på baksidan och grävde lite i gruset. ;)

 Båda mina små troll pysslar på. :) Hiih. Sötisarna!
 Sen kom "nunnu" hem och Elliot skulle visa upp sin armstyrka. Elvira fick knappt armarna över huvudet hon. ;) Lill snuttan! Hiih.
Gunga älskar båda mina små hjärtisar, så vad gör man när nästan alla lekparker i den här små-kassa-staden bara har en baby-gunga.. ?! Jo, man får trycka ihop dem. ;)
 Världens finaste prins!! :)
 Sedan cyklade vi hem och sov eftermiddag, eller Elliot sov inte då han låg och lyssnade på Bamse i en timme och sen kom upp och sa att han "pruuuuppat" och sen att han inte ville sova.. Vad gör man !? Han hade ju försökt en timme, så det var ju duktigt av honom. Lite vila är ju bättre än ingenting. :) Linus och Caroline kom hem till oss så vi lekte här tills Elvira vaknade, då gjorde vi oss klara och cyklade ner på Långnäs för picknick på gräset och bus i lekparken . :)
Hade en underbart härlig dag!! :)
Så här ville barnen åka hemåt. ;) Haha. Linus fick åka med till sin bil, sen fick han åka med mamma Caroline hem. Tusen tack för en toppen dag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar