torsdag 30 augusti 2012

Orkar man så mycket mera.. ?!?

SUCK!
Funkar inte och lägga ut någon bild.. Vilket jag tycker är skit tråkigt!!

Jaja. Elliot vaknade inatt igen, vid ett tiden. Och sedan Elvira, såklart. Men hon vaknade även vid elva tiden innan jag hunnit lägga mig. Då var hon alldeles röblommig och varm. Feber. :/ Sov snällt till fem iaf.. Men Elliot vaknade sju, och då såg mamman i kors! Minst sagt.

Gjorde mig klar så gott jag kunde. Med två gnälliga och klängiga barn. Och då menar jag att dom verkligen hängde i mina ben.. :/ Suck.. Jaja.
Mamma och mormor kom och tog dem en stund så jag kunde åka ner på Arbetsförmedlingen. Fy fan vad jag hatar det stället.. känns inte alls bra. :( Hade iaf missat ett möte med dem så var tvungen prata med dem så de inte avskrev mig..
Hon undrade varför jag inte var inskriven hos SOC... Haha, vaa?! Jag bara gapade. Svarade sedan att jag ville ABSOLUT INTE ha nånting med dom att göra!! Egentligen vill jag inte ha nånting att göra med er heller!

Inte mina dagar nu. PMS tretusen helt enkelt. Haha!
Ett jävla monster är vad jag är. Milt sagt.

Sen var jag på banken, för jag skulle lösa ut min lönechech. Hos Nordea tänkte jag då checken var därifårn.. Jo hej du. Var bara och knalla vidare till min bank, Swedbank.
Så rån att gå ifrån ett tomt hål (Nordea) till ett fullproppat kaos (Swedbank) var inte vad jag behövde. De tog sin lilla tid. Jag har fått mina pengar iaf, huvudsaken de.

Mormor var kvar när jag kom hem, mamma hade åkt till frissan.
Elliot fick vara vaken denna eftermiddag, i hopp om att somna lättare, snällare och lugnare framåt kvällen. (Vilket faktiskt verkar ha lyckats!)
När mamma kom tillbaka, snygg och fräsch, åkte vi och köpte en korgstol som jag letat länge nu. :)
Skjutsade hem mamma, hämtade upp mormor och ungarna som att och åt bullar. ;) Hiih. Och sen for vi mot Rusta. Har man idéer så har man! Jag måste få leva ut min fantasi! ;)



Gjorde kycklingfiléer, ris, broccoli (då Elliot & jag älskar det!!) och egen sås. Såklart! :)
Blev otroligt gott! Nöjd jag blir när jag verkligen lyckas! Hiih.

Vicevärden och "elementkillen" kom in när vi åt efterätt, glass.
Blev väldigt fundersam när han kom igen, elementkillen, för han var in under middagen och "luftade" elementen. Men då berättade dom att det var en stor vattenläcka ovanför oss.... Wiiie, KUL! Eller. AAAAH! Man kan ju bli tokig för mindre. Så jag skulle hålla utkik efter "rosor" i taket under kvällen/natten..
- ÖH, jaha?! sa jag. Och vad faan gör jag om jag ser det då???
PUCKON! Ska jag kanske börja riva upp taket och lösa det på egenhand eller.. ÅH!
Som sagt, inte vad jag och min PMS behöver.

Målat korgstolen nu under kvällen. Super nöjd!! :) Kommer bli så MYS! Tänk om man haft den under tiden man ammade, myspys!!
Jaja. Nu ska jag bänka mig vid tv:n.
Kanske åta något då magen skriker, som vanligt med Franken. Matvrak!!
Men min mormor har alltid sagt att man aldrig ska lägga sig med tom mage.
Och det är en klok kvinna det! Så jag lyssnar på henne. ;)
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar