torsdag 11 februari 2010

Lunch med mammor



Idag har Elliot haft sin nya overall, super snygg var han i den ! Han har varit både rutig, randig och prickig. Sött, hiih !

Vi åkte in till Bollnäs imorse och träffade Bea och Emilio. Vi gick på Åhléns, Lindex och Kappahl och shoppade loss lite. Vi som shoppade loss förfullt i Lördags när vi var i Gävle, men men.. Sen har ju mamma Jenny beställt lite kläder också, som moster Josefin ringde och meddelade hade kommit. Men idag fick Elliot ett par stinky mjukisbyxor, en bamse body och en annan snygg body med huvtröja utanpå, och så två scarfs. Man kan ju inte låta bli att handla åt lill prinsen. Han är värd allt !

Sedan gick vi på Krokanen och där lunchade vi med andra mammor, nämligen Jossan och Johanna och så de små pojkarna Alexander och Melwin. Så himla trevligt ! Bestämde oss för att göra om det snart. :)

Elliot har varit lite grinig idag, och det är lite chockerande.. Eftersom han alltid är så lugn och snäll. Men tror det är magen som spökar för honom.. Han har spytt i massor idag, och jag grät när han fontän spydde ner sin body, huvtröja och overall. Kom så himla mycket ur den lilla kroppen. :( Niklas och jag har också lite ont i magen, så vi börjar bli lite små nervös över att det kan vara magsjuka.. Men hoppas vi klarar oss ! :/

Nu kollar vi på Ghost Whisperer. Wiiie ! :) Så himla bra. I morgon blir det BVC, om vi inte ligger i magsjuka. Usch ! Ska mäta och väga honom igen, spännande ! Han måste väga ca 4000 nånting nu.. Kanske 4100 ca.

Nu ska vi mysa på. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar