måndag 5 juli 2010

Underbart.

Ja, jag måste bara skriva att livet är förtillfärllet helt j*vla underbart.
Eller håller ni inte med ?!
Sitter nu ute på våran ute plats, och tråkig som jag är har jag datan med mig, men hämtade den faktiskt alldeles nyss. Jaja. Åt en god middag med min älskade sambo, spagetti och köttfärsås, rår inte för att jag älskar det. Hiih. Medans lill prinsen sover sött uppe i sin säng.

Jag har haft en kanon trevlig dag inne i Bollnäs, snorigt, men trevligt. :)
Var in till mamma, hon låg ute och stekte, jag och Elliot som satt i vagnen höll oss i skuggan. Pratade om lite allt möjligt, som vanligt. ;) Hämtade några jordgubbar ur vårt jordgubbsland. (Säger vårt för jag kommer alltid höra hemma där, med min familj). Och gissa om dom var goda ?! Åh, himmelsk. Ett litet minus var ju att jag nyss borstat tänderna, men men.. Försvann efter några tuggor. Hiih.
Sedan blev det stan med Bea och Emilio. Tog oss en härlig promenad. Med en massa prat, som vanligt det också. Vi kan surra hur mycket som helst. ;b
På stan träffade man ju en massa trevliga och saknade människor.
Så som: Lina, Anna, Klara, Malin, Amanda, Simone, Josefin och säkert flera. Kul. :)
Handlade ingenting, tro det eller ej. Men Jenny har inte fårr nå pengar av Försäkringskassan. Så, så är det med de. Ska gå ner någon dag i veckan och skälla på dom. Men inte idag, för idag är jag snäll och glad. Min älskade lilla mamma fyllde på min mobiltelefon. Tack o lov ! Du är underbar, lilla mor.
Gick sedan hem till Maria, där hon och mamma låg och glassade i solen. ;)
Fick kaffe och bulle där, mums ! Och sedan kom Elliots morfar över och hämtade honom, morfar hade längtat såå efter honom. Sen gick även vi hem till mamma och pappa. Där fick Elliot en kokt potatis med smör och så banan.
Sedan bar vi av hemåt. Gjorde mat och åt. Sedan gick vi ut hit, jag med ett stort lass kladdkaka och sprutgrädde och Niklas med en kopp kaffe..

Ooops, nu kom Niklas med en blomma till mig !! Haha, så söt han är !! En stor jätte fin orange blomma. Tror han har snott den ur något land, haha.
Men tanken var ju söt. Haha ! Nu måste jag skratta en stund. Gullrumpan !

Jaja, tillbaks till mitt inlägg..
Gjorde kladdkaka igår som jag ätit massor av, lyckats fått i Niklas EN bit, EN enda. Hm, jaja. Jag tycker ju det är gott iaf. Gick in och hämtade tvätten, hängt upp den här ute och sedan gick jag ner till brevlådorna. Låg en massa där i, och det är ju altid trevligt. Lite reklam, och så ett brev och ett paket. Hiih. Brevet var ett Dop-kort till lilla E, "Bättre sent än aldrig" från älskade lilla Carina som har åkt till Cypern i ett halvår. Du är så gullig stumpan !! Hoppas du har det bra. Tänker på Dig !!
Och paketet var Elliots Adidas dress. :)

I morgon blir det nog utflykt med mamma och sys, kanske bror. Han har fullt upp att leta A-traktor. Alltså en Epa. :)
Har drömt så tokigt inatt.. Haha. Kommer att tänka på det när jag skriver om sys.. Haha ! Jaja. Nu ska jag njuta med min sambo i solen. Han vill sparka lite boll, så jag får väl offra mig. ;b Får se hur länge lill hjärtat tänkt sova.. Trött var han då.
Hade bra alla. :)

Förresten så åt Elliot Spagetti och Köttfärsås för första gången i helgen.
Och det var en sådär-upplevelse. Ingen höjdare med andra ord.
Men han måste nog bara vänja sig vid lite smak. Jaja. :)

5 kommentarer:

  1. Ja absolut, det kan vi göra :) Det ska bli fint på onsdag tror jag! Jag känner inte direkt att jag är i form för badstranden dock men jag får väl ligga i vassen ;) haha.

    SvaraRadera
  2. haha, hur gör han då ? ;) mickis ligger och pressar, med heeela ansiktet och armarna rakt ner med knutna nävar :D

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket Jenny =)
    Jag har haft en toppendag :)

    SvaraRadera
  4. Detsamma :) Stod ni kvar länge? :P haha

    Ja, hihi :) det går fort!

    SvaraRadera
  5. Jag tror faktiskt att jag aldrig förut varit så överlycklig över lite åska, hatar åska annars :P

    SvaraRadera