söndag 23 maj 2010

Helgen ! :)

Fredagen spenderades på stan med mormor och gammel mormor. Var en massa folk på stan, vilket jag inte tycker är speciellt trevligt. Utan mest jobbigt och äckligt. En trevlig och social Jenny, not. Folkt flyttar sig knappt när man kommer med vagnen, och det är trångt och svettigt i den här lilla stan. Men men. :)
Blev en keps och en solhatt till lilleman, och ett linne till mamma Jenny. Tänkte som vanligt handla lite mer till prinsen, men då påminde mormor Catharina mamma Jenny om ekonomin,så då sparade vi någar hundringar. Tur de med. :)
Var Torsberg på stan också, så träffade ju syster där. Hon ville såklart ta med lill killen och visa upp honom för sona vänner och klasskompisar. Och lill charmören blev ju inte olycklig. Han log, jollrade och charmade alla flickorna. Han hade väl ett tiotal brudar runt omkring sig. Den lille rackaren. ;)
Vi stannade kvar i Bollnäs och väntade på pappa Niklas. Han kom efter jobbet och då åkte mamma & pappa iväg på Dollar och Systemet en snabbis.
Sedan blev det grillning på Ren, med min familj. :) Mums mums !!


Lördagen släpade jag med mig Niklas & Elliot på stan. Elliot behövde en sån där kylbitargrej. Det kliar så i munnen på den lilla stackaren.
Och visst var det bra nog med folk på stan även denna dag, stackars grabbarna.
Hittade en bitgrej på Torgboden, sedan letade vi en ny snutt åt killen som hela tiden ska ha en fleeze filt i ansiktet och det kanske är liiiiite för varmt för de nu, gullgubben. :b Men hittade ingen. Blir väl Barnens Hus nåt tag. :)
Träffade en massa trevliga människor på stan iaf, så lite kul är det ju när man träffar gamla klasskompisar osv. Johanna och farbror Calle bland annat. :)



Efter stan pysslade vi lite i trädgården. Rensade ogräs och lite sånt. Sedan tog vi vagnen och promenerade hem till Jocke & Helen. För att titta på deras lilla bebis tjej. :) Och så söt hon var ! Anna & Jimmy var också där, och sedan kom Hedlund och SkoterHans. :)
Sedan gick vi hem och grillade, mums !! Myste ute på våran uteplats, lysnade på fåglarna och jaa.. Det är så mysigt här ute ! Ni kan aldrig tro vad härligt och fint det är. Vackert. :)
Haha, nog med all "poesi" nu. På kvällen kom min mamma, pappa och bror hit med raggarbilen. Så blev det crusing till Söderhamn. :)

En bild på mystårna, älskar små babyfötter !!! Hiih.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Storhandlat, städat av lite och sedan gjort hand och fotavtryck på lille Elliot. Måste ha det ! Nu kollar vi film, och snart blir det sängen. Jag börjar känna mig lite små sjuk, suck. Men hoppas det blir bra under natten. Får se om det blir Öppna Förskolan i morgon eller inte. :)

God natt !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar