torsdag 8 mars 2012

Elvira sov nääästan hela natten. :D

Ja, jag måste bara börja denna morgon med att skriva att jag känner mig relativt utvilad.. Herreguuuud vad det var längesedan man kände sig ens i närheten utav känslan utvilad.
Barnen somnade mellan 19:30-20:00 igår, blev lite sent då vi stannade hos min familj och skypade med syster osv. Sen har Elvira sovit och sovit!! Tror inte ens jag behövt gett nappen..?! :o
Klockan halv tre inatt vaknar jag. Mammaklockan är ju liksom inställd på typ den tiden, alltid plus minus nånting.. Kissnödig som en toook! Men då jag märker vad klockan är, OCH att Elvira fortfarande snusar och sover sött vågade jag inte röra mig ur fläcken. Jag vågade knappt andas. ;) haha!
La mig och tillslut somnade jag om, inte lätt när man är kissnödig och bara fokuserar på de. :P men sen fyra vaknar viran. Sliter upp henne ur sängen och springer och kissar.. de ville hon inte!! Blev jätte grinnig och försökte blunda mot alla de starka lamporna, snusade på med nussen, och det syntes att hon bara ville somna om, stackarn.. Men för säkerhetsskull gjorde jag välling, och hon sover ÄN!! Inte ett ljud. :)

Elliot och jag myser i soffan under filten. :) inge vidare väder idag.... Eller kommer det?! Får se vad vi hittar på iaf. Puss och kram, ses på stan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar