fredag 9 mars 2012

Trööööött mamma!! Men lite av Elliots ord. :)

Behöver jag säga att mobilen är min bästa vän vissa kvällar. :P haha.

Fruktansvärt trött idag. Jag la mig rätt så sent igår då jag fastnade framför en film. Men sen inatt vid halv fyra när Elvira slog upp sina vackra blå, då gjorde vi välling och efter de hade hon svårt att somna om.

Sen den lilla kraft och styrka jag hade idag tog Elliot. Vet inte vad det är med honom.. orolig och nipprig i kroppen. :( han lyssnar ingenting och gör gärna exakt tvärsemot de man säger och vill och ber om. Jätte jobbigt! Vill verkligen inte vara arg och höja rösten åt honom hela tiden.

På förmiddagen klättrade barnen i princip på väggarna. Helt galna, förvildade och bråkiga. Så jag klädde först viran och gick ut. Då Elliot inte alls ville gå ut. Försökte klä honom flera gånger, men han drog av sig strumporna typ tjugo gånger. Så då gick jag och Elvira ut. Vet inte vad jag ska göra med Elliot för att hab ska förstå att jag menar allvar. För att han ska förstå att det är faktiskt mamma som bestämmer. Tycker ju synd om Elvira också. För alltid höra på sin brors trots, och sin mammas arga röst. Vad ska hon tro om mig?! :( och hur uppfattar inte hon det om hur man ska vara och bete sig. Fyy!
Åkte till dollar på förmiddagen, hämtade även upp mamma. Sedan hämtade jag skötväskan då mamma tyckte vi kunde göra lunch hemma hos dem. Åt pannkaka där och sedan bäddade vi ner barnen och gick ner på stan för att hämta min familjs pass. Men det var så mycket folk. Gick hemåt. Och då barnen sov sött, efter mycket (MYCKET) om och men fick jag fortsätta min promenad. Jag gick och gick och gick... Tills jag fick ont i benen och vände hemåt mot mamma igen.

Träffade Sussie som är delvis ägare i Backstugan (barnen fick plats där till hösten fick vi veta igår, lycka!!) så vi pratade lite om dagis, plugg och allt möjligt! Är så otroligt glad att våra barn fick plats på detta underbara dagis. En stor sten som ramlat från mitt bröst. :) Elliot och Elvira kommer att få gå med Tristan, perfekt! Så skönt att inskola mina små barn på samma avdelning!! I Augusti börjar dom. spännande!

Elliot har börjat sagt så mycket nya saker, borde skriva ner allt.. men svårt att veta stavningen på vissa saker. Haha! ;) 'Nunnu' är iaf mormor. 'Bäckel' eller nå sånt är morfar. Han säger kloss (byggklossar) och Kurt, det låter typ lika och det låter nästan som att han säger 'kuk'. Fredrik och Bert heter två andra traktor förare, som han själv döpt dom till. Fast Fredrik har han pratat om förut, och vi undrar alla vem det är. ;) Haha! Han kan säga ost, 'plääpläää' (äpple), filt, täcke, kom, sitt, osv.
Ofta 'mama, sit' eller 'daada, sig'. Och Daada är antingen han själv eller Elvira. :P Hihi. Sen en dag sa han till Elvira när hon rev ur en massa ur skötväskan 'Näää, daada mama'. Han menar alltså: 'Nej, Elvira har mamma sagt'. Så klok och förståndig liten man!! :)

Nu ska jag mysa vidare i min ensamhet. Orolig för Niklas som är I Malmö på nå kasino... Hm!
Ska mycket snart lägga mig då jag längtar tills morgondagen!! :)))
Hoppas jag inte glömt skrivit nå 'viktigt; eller missat nå om Elliot.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar