lördag 17 mars 2012

Utedag hos mor & far. ♥

Elliot började sin morgon med en massa mys med Maja.
La snutten på henne, sedan la hans sitt lilla huvud på henne och myste.Åkte och kollade in morbror Jakobs "nya" bil.
Sen så blev det lite skruvning och "rally körning". :)Gick också ut till lekparken och gungade lite.Första gången för Elvira, tror jag.
Illa jag vet, men på dom lekparker vi varit finns det oftast bara en babygunga, och då blir det att Elliot måste ha den. Och sen när han gungat klart läre jag passa han när han klättrar runt på allt annat. Men idag när vi var fler fick lill sessan prova. Och om hon tyckte det var nå roligt då?!Vildare än vildast!
Skulle inte hålla i sig. Och gunga på själv kunde då hon.. Haha. Rockade på i gungan så trodde hon skulle välta ut. :PFyra tänder har hon nu. Men fleeeer är på väg.. :( Suck säger mamman och pappan som får dåligt med sömn. Men men.. Syndast är det väl ändå om henne?! :/Premiär på Mcqueen cykeln som mormor och morfar köpt! :)
Morbror Jakob är snäll och hjälper till.Och fort gick de. Trodde inte riktigt han skulle kunna trampa.. Men, det kunde han! ;)Elvira tyckte det var suuuper tråkigt! Hon vill också vara med!!
Syns så väl, och hon blir såå sur. Stackarn! :(
Men snart springer hon med också.. Går ju så fort så fyy!
Sötnos!!Jag tvättade av bilen medans barnen sov. Duktig som man är!
Men! Hängde upp bilen snyggt i diket. Eller ja, det här framhjulet svävade fint över det branta diket. Haha, tur jag lyckades ta mig därifårn utan att tippa i. :P
Syns dåligt på bilden.. Men det var värre än vad det ser ut. :P
Flyttat båda barnstolarna bak nu, så jag (äntligen) får sitta fram igen och kunna föra en normal dialog med min sambo..
Avslutade dagen med marängswiss, eller hur det nu stavas. Gott!! :)
Tackar alla för en kanon trevlig och härlig utedag, och sedan god mat!
Nu ska vi kolla Taxfreen och göra klart det. Sedan skriva packningslista!!
Niklas måste ju packa sitt på Tisdag innan han åker, för sen när han kommer hem nästa gång åker ju vi på natten.. Sjuuuuukt hur fort det gått!! ;) Längtar värmen nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar