lördag 3 mars 2012

Fredag - Nya kaffekoppar o bandy med Therese.

Fick dessa suuuuper fina kaffekoppar av min sambo!
De är lycka de. ;) Haha!Morgonmyser med världens sötaste och gladaste tjej! ;)Mmmm! Delikat. Haha. Eller vad säger morfarn? Haha.Efter mycket förvirring hit och dit beslutade jag tillslut att åka på bandy.
Pappa och mamma hade skjutsat ner bror till Arlanda, då han (den lyckosten) får flyga till London OCH träffa vår saknade syster! Inte nå avis, nee...
Så pappa kunde jag inte gå på bandy med, MEN låna hans bil.. Hehe! ;)
Åkte och hämtade Therese, och sedan åkte vi hem till min familj och snodde pappas bil. Fick veta av mamma att han redan kört som en galning hemåt för att kunna se matchen, så han skulle också komma upp, fast senare. Är det inte en riktig supporter så säg?! ;)
Hade en sjuuuukt trevlig och rolig kväll med Tessan. Vi pratade i ett kör. Så som vi brukar göra när vi ses. ;) Hiih! Bollnäs vann och är vidare till semifinal!! Vi skrek som två blonda galningar. ;) Sedan letade vi reda på pappa och hans kompis och åkte hem.
Då när vi skulle hoppa in i våran bil, då var passat nyckeln borta...?! Ooooops!
Lånade pappas bil, slängde in lill Tessan med och så drog vi upp på Sästaås IGEN. Haha. Nee, inte nå pinsamt! Vi började med att leta ute på parkeringenm lyste med bilen, mobilen och ficklampa. Sedan åkte vi vidare och gick upp på läktaren, men nej. Sedan i ett sista försök hängde vi oss över sarjkanten, och jaa.. Där såg jag den! I en liten snödriva bakom utvisningsbåset med en massa annat skräp. LUCKY ME!
Raceade med några andra grabbar i en volvo där ifrån.
Och sedan var vi hemma, helskinnade. ;)
TACK THERESE! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar