söndag 3 juni 2012

Regnig söndag!

 Ja, det regnar. En hel del. Som ni säkert märkt.
Vädret är inge vidare, humöret är inge vidare.. Allt känns bara lite negativt just nu. Onda cirkel!!
Som jag skrivit i tidigare inlägg så har Elliot inte vara rolig idag. Men ska inte klaga för mycket på honom. Han verkar inte alls må bra, och det är verkligen super synd om honom! Och Elvira också såklart!
Fick sova länge idag.
Vaknade tio och trodde någon skämtade med mig. Slängde mig ur sängen, undrade vart barn och karln var. Yr och snurrig var jag. :P Och när Jenny Frank slänger sig upp sådär och inte får mysvakna resulterar det i en surpuppa. Jag hade verkligen vaknat upp på fel sida. Men men.
Åkte hem till mamma och pappa mitt på dagen. Lämnade över en film och så provade jag och mamma kläder. Fick lite massage, och jag fick prata av mig lite skit. Skönt!!
Sedan har vi mest åkt runt i bilen.
Det kryper i mig och Niklas och de kryper i barnen. Jobbigt att vara inom samma fyra väggar under så lång tid. Så vi for ut.
Riktigt offroad med passatan! ;) Haha.
Men Elliot klagade tillslut på de med. Det var för guppigt. Ajja.
Niklas köpte hamburgare och Elliot fick en korv. Jag vägrade ta nånting. Jag vill inte äta sån mat när jag bestämt mig för att gå ner i vikt!! Ghaa!
Och en hungrig Jenny är heller ingen bra kombination. Haha, låter som att jag är världens monster! ;) Jaja. Nu ska jag sätta mig framför tv:n. Hoppas, hoppas, hooooooppas att barnen sover så man bara får sitta en hel kväll nu, och sen lägga sig i lugn och ro.
Elliot sover i våran säng och Elvira har tagit hans säng.
Super trött! Och hungig. Ska äta nånting snart.

Godnatt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar