lördag 11 september 2010

Lördag - Lobonäs

Våran dag startade kvart i sju i morse, då var vår son pigg och ville kliva upp. Tog honom en stund till sängen och myste. Sen fick pappa Niklas springa ner och börja elda och göra i ordning vällingen. Sedan slängde sig pappa i duschen, och sen mamman. Åt frukost och gjorde oss i ordning. Elliot fick äta smörgåsrån medans vi åt frukost och packade skötväskan. Han har blivit så duktig på att äta de, han tar små tuggor och äter lugnt. Det är inte likt honom! Men skönt, så man slipper oroa sig hela tiden. Han blir så stor och börjar sköta sig själv mer och mer..




Sedan packade vi oss ut i bilen, varma kläder eftersom vi skulle vara ute den största delen utav dagen. Vi åkte inåt Bollnäs, tankade på OkQ8 och fyllde luft i däcket, sedan bar det av mot Lobonäs och den årliga veteranmarknaden.
Här kommer lite bilder sen bilturen, en trött kille bjuder på ett jätte flin. Mitt hjärta slår alltid några extra slag när han drar ihop sin lilla näsa och flinar så man ser över tandköttet, som är alldeles tomt, alltså inte en tand, man ser bara dom två små gryna i nederkäken. ;)

Här nere ser man hur trött han är, och sedan somnade han faktiskt och sov nästan hela vägen.

Här är vi på väg ner till marknaden en andra gång. Trött och lite små kyligt. Hittade iaf lite roligt: en hammare åt Elliot som blinkar och låter som att man spikar, en förvaringsgrej åt hans nallar och leksaker, en skylt i "shabby chic" stil som det står: Här sover en prins, och så en jätte fin ram, avlång, med plats för tre stycken fotografier. Nöjd med shoppingen idag. :)
Syster lurade självklart i en och annan munk, och så blev det korv med älsklingen. Men vem gillar inte korv?! :)

Är så rogivande att vara i Lobonäs.. Har såna underbara barndomsminnen därifrån. Älskar den platsen! Synd att den håller på att dö ut och försvinna.. Hoppas vi orkar kämpa för att ha kvar vårat hus där. Vill inte förlora den platsen.

Nu ska jag och Niklas kolla på en film, sen blir det nog sängen. God natt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar