torsdag 23 september 2010

Veckan som är nu. :)



Måndag, var vi bara hemma osh myste hela dagen. :) Gjorde en kanon god fiskgratäng, Elliot åt hur mycket som helst. Mamman också för den delen. ;b Framåt kvällen kom min familj. Jag, syster, bror, mamma och mormor satt i soffan och åt chokladpudding och kollade på Det Okända. ;) Mormor hade gjort så fina sockor åt Elliot. Tusen tack älskade lilla mormor!




Tisdagen var vi trötta, både jag och Elliot. Gnälligt värre var det här. Men vi la oss och sov i hela två timmar, och det var behövligt! Det var en super regnig och trist dag, men efter det vi sovit så sken solen så då gick vi ut och gick en härlig skogspromenad. :)



Onsdag, fick sovmorgon. Elliiot sov till åtta. :) Sedan åt vi lunch i lugn och ro. Sedan tog vi bilen och åkte till Anna. Hon var och donade på i deras nya hus, även Anna´s mamma Muad var där. :) Var där i någon timme och tittade på vad de gjorde och kollade runt. Blev så fint! :)
Syster kom på kvällen med de nya chips smakerna, haha. Och vi testade iaf två utav dem, men fya! Dom var inte god alltså. Mysigt att hon kom och kollade Idol och Efterlyst med oss. :) Hon hade också med sig glass med lakrits som stelnade på glassen. Men MM, det var himmelskt!!


Torsdag, idag har vi bara varit hemma igen. Vi bakade egna piroger, och det var roligt. Dom vart även super goda! Har varit på banken både igår och idag. Igår på Länsförssäkringar och idag på Handelsbanken. Vi funderar på "vårt" hus, så spännande! ;)
CSN har ringt och bråkat idag igen. Och jag ringer och ringer till skolan, men INGE svar. Har ringt hela JÄVLA dagen! Jag hatar högskolan!
Ska försöka få tag på dem i morgon.

Blockcitat
Får se om det blir Söderhamn med syster-ryster i morgon.
Barnens hus har ju ännu inte ringt! Suck!! Blir galen på vagnen! Jaja.
God natt nu. :) För nu ska vi titta på Idol, vilket hitills är en skandal. :b

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar