torsdag 5 juli 2012

Torsdag - Mångsysslor typ..

 Ringde på morgonen och bad mamma ta barnen så jag och Niklas fick göra ett ryck här hemma och få klart allting. Och det gjorde ju hon så gärna! Gjorde oss klara och åkte dit och lämnade barnen. For på Forsells och köpte slippapper med mera och sen på kvantum och köpte en sallad till mig.
Väl hemma åt jag lite sallad, liiiite. Klarade inte mer pga av magjäveln!!
Sen drog jag på mig detta och gick ut och slipade klart tralldäcket. Niklas spaklade på inne i köket´.

 Resultatet efter målning. Ser väl helt okej ut nu. Egentligen skulle väl bräddorna bytts ut helt för att få en bra färg osv. Men vi har gjort så gott vi kunnat nu och är rätt nöjda.
 Syns att bräddorna är slitna.. Men det är mycket finare nu än innan. Så får vara nöjda ändå..


 Åkte sedan och köpte en par "jobb-sandaler" åt mig som jag ska ha när jag går på mitt sommarjobb. Super snygga.. eller?! ;) Haha. Åkte sedan hem till min familj.
Fick god mat, men klarade inte av att äta upp de heller.. Ghaaa!
Men fick någon tablett av mamma och pappa så blir liiiiite bättre ett tag. Men så tog min lille far med mig ut till glassbilen (vilket inte hänt på många ååååår!!) så jag blev ju som ett litet barn. 3 olika kartonger med glassar blev det. Haha! Så sen åt vi. Och jag fick även Elliots glass. Sen hade Jenny Frank ont i magen igen. Och jag är INTE lagtos, utan det är när det blir för fett. Alltså mjölk, eller detta fall typ grädde. Det blir för fett. Så aj aj.
Men otorligt mysigt hade vi!! :)

 Sedan badade Elliot med sin älskade idol Jakob. :)
Bara här om dagen kom han springades till mig och skulle slita av sig tröjan. Jag fattade nada. Men så pekade han på Jakob, och Jakob sprang ju bara runt i shorts. Så klart lill Elle skulle vara lika. ;) Sötnos!!

 Underbara sommaaaaaar! :)

 Elvira har varit till morfars gräsklippare och snott hörselkoporna. Tror hon tyckte vi var jobbiga och ville ha en lugn stund. ;)
 Morfar lyfter upp Elliot i luften!! ;) Wiiiiie!

 Som en liten cirkusapa, trixade dom på. :)

 Elvira var trött och började mysa på i vagnen. :) Gullgumman!

 Har blivit lite solbränd sen vi stekte på ute idag. Men det syns ju inte alls på bilden.. Man ajja.. Haha! Men min snygga tatuering syns! :D
Skulle ha åkt till min fina vän Malin ikväll och firat henne, men då jag mest ligger i fosterställning och tycker synd om mig själv så får det vänta tills i morgon. Här nedanför är paketet iaf. Men hon får det i morgon. :) Hiih.

 Mina skor som jag fyndade med Carro häromdagen på stan. Super nöjd! Ska ha dem på Niklas systers bröllop. :)
 Sen fyndade jag döskalle halsbandet, så nu har jag beslutångest över vilket det blir på lördag när jag ska ut och rocka loss med min underbara vän!! :) Hiih.
Blev tvungen ta en ild på min älskade orkideé som blommar om.. Redan?!? ;)
Jenny har lyckats hålla en blomma vid liv.. wiiiiiie!
Godnatt alla fina. :)

1 kommentar: