torsdag 13 september 2012

Break down

Världens sötaste sötnos, tycker att det är gott med pannkaka! :)

Idag var det tungt att lämna barnen på dagis.. Jag vet inte varför, det bara var så.. Allt har varit och känts rätt så tungt idag. Suck! Men alla har vi kanske såna dagar?!
Åkte hem efter att ha lämnat mina små hjärtan. Drog på mig mys och "städ"-kläder, tänkte dra igång, men.. så kom jag på min lilla HTC som jag hämtade ut igår. Den hade jag ju inte hunnit testa..

Slutade med att jag satt med den heeeeeela jävla frömiddagen. Ringde Halebop två gånger, dom ringde upp en specialist på just HTC efter mycket om och men..
Kortfattat så slutade det hela med att jag måste skicka in telefonen, IGEN!
3000kr och den funkar iaf INTE som den ska! Var fan värre nu innan jag skickade iväg den.
Bröt ihop i tårar och ringde mamma.
Trött, stressade och krångel är ingen bra kombination!!

 Även brorsan mumsade och åt. ;)
Med fasters goda hallonsylt! Hiih.
 
Hämtade hem barnen, Elvira hade världens utbrott.. Igen de med. :(
Fick efter mycke om och men, och en del slit och släng, med mig båda barnen in från bilen.
Och just de, när vi kom till dörren hade jag glömt hemnyckeln i bilen.. Då är det roligt och bo så som vi bor.. ELLER?! fick springa i hundraåttio och hämta den medans jag försökte lura barnen att stanna kvar på gården. Snälla Gud, ge mig hus nu!

Även barnen har testat mig till det yttersta idag. Verkligen tufft!
Alltså har säkert sagt till Elliot tjugo gånger om samma sak utan att han lyssnar. Och då tänder jag och blir förbannad. Men då skrattar han åt mig. Suck!
Blev faktiskt att jag tog han i örat idag..... Vilket jag nu sitter och har sån ångest över. Varit in och strykit i hans hår, snusat på honom och brett på han täcket flera gånger nu.. Han sover ju.. Men denna ångest äter upp mig. Blää! Vad gör man med sina små blivande 3-åringar som verkligen inte lyssnar eller förstår allvaret i när mamma är arg ??

 Elvira eller "Gira" som Elliot säger ville sova med storebror. Och Elliot ville verkligen att hon skulle få sova kvar. Sötnosar! Alltid är det någon som vill och den andra absolut inte!!
Haha, men tog iaf med mig Elvira och la henne i hennes säng. Men dom fick mysa så här en stund! Syskonkärlek <3 p="p">
Myste även på så här efter maten. Läste böcker som barnen turades om att välja mellan. Såå himla mysigt! De är guldkorn de! Kommer man alltid att minnas och längta tillbaka till sen när man är gammal och dom har blivit stora. <3 p="p">
Dock blev Elvira arg flera gånger när inte hon fick bläddra som hon ville eller trycka på alla lätena i böckerna.. Så en gång slog, slog och slog hon mig.. Så tippade jag ikull henne och sa "att så gör DU inte". Men hon gav sig inte.. Andra gången slängde hon sig och bet mig i benet.
DÅ åkte hon i säng. Och sen klappade jag till henne i baken..

Även de har jag ångest för nu! Även fast blöjan tog klappen. Men ändå!

Ajja. Hoppas vi alla har en bättre dag i morgon.
Helgen är då fullspäckad!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar