tisdag 22 mars 2011

En Tisdag..

Måste börja med att tacka Helen för kommentaren. Tusen tack gumman! Jag ska verkligen försöka tänka på det. Och egentligen är det småsaker man gnäller över. Finns väl saker som är så mycket värre.. Egentligen. Men vissa dagar är bara riktigt fuckt-up.


Idag har här inte hänt speciellt mycket.
Underhållt Elliot hela förmiddagen. Och han har då haft en massa energi. Varit överallt och mer därtill.. :b Haha. Så mamman har haft fullt upp.
Jag har tvättat lite och bytt sängkläder iaf. Fräscht! :)
Elliot älskar när vi byter sängkläder. Då vill han helst bråttas och ha lite kuddkrig i sängen. Slänga sig på täcken, kuddar.. allt! Det är livsfarligt! :b haha.
Står jag och försöker skaka i täcket i påslakanet (kort som man är, inte lätt). Då kommer han springandes i 120km/h och slänger sig in i täcket. Ibland står jag ju rätt så nära sängen så han näst intill slår huvet i sängkanten, en vägg, dörr eller liknande.
Som sagt, helt galen! ;)

Anna hade tydligen varit hit och ringt på idag.
E sov och jag var i duschen så hörde ingenting.. Tråkigt att man missade henne! :(
Men jag har sett FÖRJÄVLIG ut idag.
Som ett lik.
Ne! som ett ruttet lik som legat alldeles förlänge..
Hemsk, såg jag ut iaf!
Trött, värk i kropppen osv osv med en massa gnäll. ;b

Jaja, åt lunch och sedan klädde vi oss.
Tog med soporna ut och så gick vi på en liten promenad.
Elliot skulle såklart gå i alla vattenpölar, på alla hala ställen.. allt som är krångligt och farligt. Haha. Jag hade händerna fulla med sop-påsen, snutten och skötväskan. Men var ju tvungen hålla i lill vilden så gått det gick. Tar sin lilla tid att ta sig fram. Men roligt att se hur nyfiken han är, hur han vill utforska allt nytt.. :)
Tog sedan bilen till mamma.
Blev lek där och så lagade vi mat.
Under middagen kommer min saknade faster Mia. :) Var evigheter sedan man såg henne. Är alltid långt mellan gångerna vi ses, alldeles för långt! Saknar familjen Frank/Eriksson! Dom är gift i samma namn som jag kallar min lilla familj Frank/Eriksson. ;)
Vi pratade iaf om att ha en lite släkt-träff i sommar. Vilket jag tycker är behövligt! Jag saknar mina kusiner!! Har ju bara 4st. Just ja, och så lilla Nelly som snart fyller 1år, så 5st är vi ju. :)

Hittat en massa bilar som jag/vi vill ha.
Niklas ska kolla runt lite i morgon. Har bland annat ringt på en i Sthlm, så får se om det blir någon färd neröver i veckan. :) Hoppas, hoppas!

Tog ju och klippte lille E. Hiih! Åh, så stilig han blev! Riktigt "stor" blev han. Liksom riktigt grabbig! Mammas lilla, lilla bebis! Guud vad tiden gått/går fort.

Ne, nu ska jag torka på mitt hår lite.
Sedan bädda ner mig bland de nybäddade sängkläderna och njuta lite av tv:n. Njuta var kanske fel ord.. Jaja! Big Brother blir det iaf. Sen sova.
Niklas blir sen inatt, men ser framemot att han kommer komma och krypa ner med mig. Om han får plats, haha. Van att ta upp hela dubbelsängen nu jag ju. ;D

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar