torsdag 10 november 2011

Fick besök av Malin, Liam & Linus. :)

Kan börja skriva att Elvira sovit fruktansvärt dåligt denna natt. Hon brukar aldrig skrika eller gnälla om nätterna, hon är alltid liksom tyst och bara nöffar på. Men denna natt var gnällig, var jätterädd att hon skulle väcka Elliot, men han sov. Som tur var!
Somnade Elvira kändes det som att hon sov tio minuter åt gången.. Usch! :p Men hon blev såhär efter sprutan. Kan också vara tänder nu, för hon grejar så hemskt med tungan. Efter att vi ätit lunch fick vi främmande av Malin, Liam och Linus. Och det var både trevligt och roligt! :)
Elliot delade med sig rätt så bra av sina leksaker, dock inte bobbycaren, helt omöjlig när det gäller den bilen. :P
Annars lekte barnen på riktigt bra tyckte jag. Åt lite glass och mumsade pepparkakor i soffan. Hiih. Linus blev då glad när Elvira vaknade iaf, ville känna lite på henne och sedan skulle dom ha samma leksak. Så otroligt söta!!! :)

Här sitter Liam och lägger i kottar i Elliots grävskopor. Hiih, gulligt!

Sedan inne i vardagsrummet la sig Elliot på mattan (han brukar göra så när han är trött), då la sig Liam bredvid honom och höll om honom. Hur gulligt som helst! Fick dock ingen bild på de, och det är ju typiskt! :P

Men tackar för en jättetrevlig dag och hoppas vi ses snart igen! :)


Åt lite mellis. Och sedan lekte vi, då kom plötsligt pappa Niklas hem. Hiih!

Så då började jag med maten, spagetti och köttfärssås. Ovanligt, nej nej! Men gott. :) Och Elliot äter så dåligt så måste göra mat som han tycker om.

Efter middagen handlade vi lite behövligt. Och Niklas köpte såklart chips, så nu sitter vi och mumsar på det. Haha!

Beställt lite kläder till Niklas, jag tycker han behöver det! Punkt. Han unnar sig aldrig nånting. Så nu fick han ett par jeans, en huvtröja, en t-shirt och så blev det en tröja till Elliot (rea, mycket bra pris).


I morgon har vi lite ärenden att uträtta, så stan blir det en sväng iaf. :)


Måste bara ta kort när Elvira kastade sig ur min famn och attackerade chipspåsen. Hahaha! ;)

Våran lilla vilda. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar