tisdag 16 oktober 2012

Rea och Föräldramöte..

Har precis kommit hem från förlädramöte på Backstugan!
Världens underbaraste och bästa dagis, nej förlåt.. Förskola! :)
Först samlades alla på lila där chefen Sussie gick i genom en massa allmänt och nya lagar och regler osv. Sedan delade vi oss så vi "små" gick in på rosa och delades på två bord.
Där pratade fröknarna mer och sedan visades en film på barnen vad dom gör om dagarna. Våra barn! <3 class="separator" p="p" style="clear: both; text-align: left;"> 
Fick se när dom limmar, målar, klistrar, bygger med klossar, är ute och plaskar i regnet, hur en lunch går till för dem och en massa, massa mer! Så roligt och se hur dom har det när inte vi är med. Hur deras vardag fungerar i förskolan.
Tack världens bästa fröknar! :)
 
Har tagit hem lite kläder som ska namnas.. Barnen är sjuk än så blir hemma i morgon, men sen kanske dom får gå på torsdag och fredag.
Såg att det kommer behöva inhandlas vantar och fleecebyxor. Jag som redan handlat en massa! Woopsi! ;)
 
 
 
Rea på Lindex, så kunde inte låta bli. Och sen 20% på reapriset.. katching! Blev en Marie klänning/tunika. Jag älskar ju Disney, och katter har ju varit en favorit sen jag var liten!! :)
 Den här har min mamma tittat länge på åt Elvira, och tyckt det var ett varmt och lämpligt dagisplagg. Så den fick också åka med ner i varukorgen. Kanon nu i vinter med ett par leggins eller strumpbyxor!
 Denna super söta spetskjol. Mycket kjolar nu, men va faan.. Är man prinsessa så är man! ;)
 Elliot fick fleecefodrade regnbyxor. Tyckte verkligen det saknades nu i denna kyla. Sedan fick Elvira en kortärmad t-shirt klänning med "vovvar" på och så en vit blus.
Tror även du Elin skulle gilla den blusen till Celine ? ;) Hiih.
 Underbart söta detaljer!
Detta var det ända som jag asnåg vara fint åt prinsen.. Så han fick bara den här. Bara och bara. Han behöver ju inte egentligen.. Men tyckte det kändes så orättvist.. Så nånting skulle han också ha! :)

Nu blir de Hollywoodfruarna. ;)
Sedan kanske en morot och sängen..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar