fredag 18 juni 2010

Bror, Jag och little E

Min älskade lillebror, som inte är så liten längre, har skickat lite bilder sen veckan. :)
Hiih, sånt gillar vi !!


Idag regnar det.. Många skulle nog beskriva det som en tråk-dag. Men jag tycker mys-dag. Inte ska man hänga läpp bara för att solen inte skinner. Man kan behöva en sån här dag, med familjen. Kanske en film, lite tv, nå gott att mumsa på eller bara mys. Ta ditt barn, din katt, din hund, din pojkvän, din man, din sambo eller din nalle och slå dig ner ett tag. Skönt. :)
Fast visst får sommaren och solen gärna komma på riktigt snart !

Glömde skriva att Elliot gick med Gå-stolen igår. En väldigt chockad Jenny kom in i vardagsrummet efter att ha gjort lite frukost, och sonen stod inte längre kvar där hon lämnade honom. Han som knappt når ner med fötterna. Sträcker han på sig nuddar tårna i golvet, och han hade sina nalle phu strumpor, som är jätte tjocka och glidiga, så jag förstår inte hur han bar sig åt. Han hade gått enda fram till tvbänken. Duktiga killen ! :)

Idag händer det nog inte så mycket.. Niklas är hemma och är sjuk. Jag har lite ont i huvudet, men bara lite, som tur är. Dom senaste dagarna har varit hemsk.

Elliot sitter i sin gå-stol, egentligen skulle han behöva ha lite träning på golvet. Men han tycker inte alls att det är lika roligt. :b

Vi funderar på att åka in till Bollnäs, vill kolla hur Willy´s ser ut, men har inget att handla. Haha. :b Kanske en godispåse ?! Kan passa på att lämna Småstadslive 1 till mamma och pappa, och hämta filmkameran som är hos dem. Får se.. :)

Nu ska Elliot få lite lunch. ;) Han satt för första gången själv med oss igår vid middagen, i sin egna stol. Och mumsade på två majskrokar och drack äppeldricka. Mysigt att ha hela familjen samlad vid bordet. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar