tisdag 8 maj 2012

Bullbak och bus med Helen & Eila. :)

 Även denna förmiddag kom min snälla mamma och tog barnen med sig hem till sig så jag fick baka i lugn och ro. Verkligen guld värt! Kan inte beskriva min tacksamhet!!
Bakade bullar. Och jag är verkligen ingen expert på de.. helt ärligt så är jag värdelös på det! Brukar jätm göra det ihop med syrran, då vi väger upp varandra bra. Hon är bättre på en grej och jag på den andra.. Men jaja, här är resultatet. Dessa blev dock brända. Suck! :P Haha.

 Efter bullbakningen åkte jag ut med lite kalaskort här på Ren, dom är väldigt försenad om man säger så. Pga. sjukdom. :/ Fått skickat ut sms tidigare.
Träffade på Bea och vi pratade länge. Hon hade fått nån inflammation på läppen. Såg abolut inte härligt ut!! :/
Sedan sov barnen när jag anlände till mamma. Elliot sov riktigt länge, som vanligt. ;) Väckte han tillsist för vi var ju leksugna. Gick ut och grävde i mormor och morfars grusgång. :)
 Roligt och lasta lastbilarna. :)

 Sedan kom Helen och Eila och lekte med oss. :) Vi gick ut till lekparken så barnen fick busa på. :)
 Titt uuut, sötis Eila!! ;)


 Så himla söt och go. :) Tänk vad stor små tjejerna blir.. När man liksom sett dem sen födseln, och sen nu blir dom ett helt år.. Åh herregud! Vad mycket det hänt. :)
 Elvira och Elliot gungar på flygplanet, Elliot är inte riktigt nöjd. :P Haha!
 Klara, färdiga, KRYYYYP!!


Sötnosarna höll varandras händer lite extra länge innan Helen och Eila gick till bilen. Synd man inte fick nå kort på de! Så sött. :)
Verkligen himla trevligt och träffa dem, blir snart igen de! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar