måndag 28 maj 2012

Skööönt med en hemmadag!


 Ja, varit mycket nu tycker jag. Värmen tar kraft och vi är ute och hittar på saker hela tiden. ;) Så idag har vi typ bara varit hemma. Förmiddagen plockade jag och barnen rev mest bara fram.
Är på ett vis jobbbigt att bara vara hemma med dem också. För dom river och sliter verkligen i allt! Var svårt för dem att få ro idag och bara leka. Men men.. :/ Bäddade nytt och dom bara skulle hoppa i sägen osv. Och när man får nya sängkläder vill jag inte att man har kläder på sig som man har under dagen! Vill att det ska hållas fräscht och rent så länge som möjligt. Men ingen lyssnade på mig.. Så har hela dagen varit. Elliot verkar inte ha haft öronen med sig och Elvira har varit gnällig och klängig, minst sagt MAMMIG!!
Efter vi ätit lucnh, blodpudding, så sov barnen. Jag valde ut bilder från Egypten. Tänkte göra en fotobok. :) Men det är sååå svårt att välja ut bilder!! Vill ha med alla, men det är ju säkert 700 bilder eller nå. Och det går inte! :P
Efter dom sovit åkte vi på Dollar, träffade på Caroline och Linus så gick med dem. :) Alltid trevligt!!
Sedan åkte vi på Coop och handlade. Kollade även Rusta.

 Världens finaste och snällaste barn!! :)
 Gosmulan somnade i bilen. Var helt omöjligt att väcka henne när vi skulle gå in från bilen. Låg så här med gooookinderna. ;) Så smckade jag och pussade henne på kinden, då drog hon på mungiporna och log i sömnen. Mammas HJÄRTA!
 Köpte dessa underbara ljuslyktor med rosor. Bara skrek JENNY om dem!! :)

 Efter vi ätit middag plockade jag lite mer och sopade. Måste de nästan varje måltid då jag och mina barn varit i farten. Skriver dit mig själv också då jag är en riktig kladdgris!! ;) Haha.
Sedan dammsög jag. Och då ville barnen ha hörselkoporna. Rolig dom är! ;) Haha.

 Att det är så roligt. ;)
Köpte  koporna så vi skulle ha på Eriknäsbo och kolla Erik när han åker cross, men nu har Erik brutit foten. :/ Men blir väl kanske folkrace och annat sköj å.
Nu tänkte jag försöka pyssla ihop en fotobok iaf. :)
Barnen har varit jätte svår sövda denna vecka då jag självklart är själv!! Åhh.
Elvira somnar inte längre vid vällingflaskan. Vägrar sova sin säng, MEDMERA!
Elliot är mörkrädd. Och ikväll när Elvira ÄNTLIGEN somnar vid flaskan, då får man hålla på med Elliot till halv nio. Då ga jag upp. Kände att jag gjort och gett allt. Men inget funka.
Hasn ahr som vanligt sin spöklampa som är tänd heeela nattenlång, men har ställt in ännu en nattlampa nu, som lyser svagt och skiftar färg, läste flera böcker för honom. Pjuu! Blev helt slut själv ju! Men men.. Nu somnade han tillslut. Stackarn!

Kollar på nå program på tv3. En familj verkar hel konstig.
Ska absolut ha ett fjortonde barn.. OMG?!! Jaja.

Godnatt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar