måndag 14 maj 2012

Streeeeeeess!!

 Elvira har stökat på bra nog inatt så det var inga pigga föräldrar som sjöng i morse... Sen funkade filmkameran inte. Så fick filma med mobilen.. :/
Hon fick "bara" ett doktor set. Varit sjuka så mycket nu, och dom har inget sånt, så tänkte det var passande. Lite pedagogik sådär, eftersom jag är halvt förskolefröken. ;)
Elvira har ju fått ett litet hörnskåp och en liten byrå, som vi redan ställt i hennes "rum".
Hon ska få nå meer i England. :)
 Skyndade städa och röja här på morgonen. Sedan skyndade jag ner på stan för att byta lite grejer som Elvira fått lika av osv.
Hemskt att man ska behöva stressa och dona med en massa på Elviras födelsedag, men vad gör man.. ?! England i morgon, haft kalas heeeela helgen, och Niklas kom hem i fredags natt.. Man har inte haft mycket tid att dona med annnat än til kalaset.
Finaste Malin var snäll och sprang runt med mig på stan. Fyndade lite sött till skrållungen min!
 Malin hittade den här söta blusen/tunikan/t-shirten!! Och den passade så bra till de mörkblå tightsen med stjärnor. :) Hiih.

Sedan åkte jag och handlade matsäck och lite sånt inför bilresan ner till Arlanda. Blev över 600 spänn (!!!!!)... What?! Jaja!
Sedan hem, åt med barnen, la dem, tvätta, städade ännu mera, skurade badrummet, Niklas åkte med bilen till Däckia för att kolla nå missljud.. osv osv. STRESS!
Och just det! Packat!! Är ännu inte klar.. Ännu mer stress! Men måste varva ner lite och tänka till.
Har även varit en kille här och kollat på vår lägenhet. :)

Jaja, nu ska jag fortsätta med packningen. Sitter med hårinpackning nu och nyrakade ben. ;) Måste ju se bra ut för London! Wihoo!
Har verkligen inte fattat att vi åker.. i morgon.. ?! Ojoj. :)

Ne, godnatt med er nu! :) Ska hinna med och söka ett jobb också, så.. tjingeling!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar