lördag 26 december 2009

Annandagen


Klev upp klockan sex imorse.. Usch och fy.

Man ångrade sig fler gånger, och tänkte ett antal gånger skita i att kliva upp och bara ligga kvar och dega hela dagen.

Men jag hoppade in i duschen och sedan gjorde vi oss i ordning. Och så åkte vi in till Bollnäs på Elgiganten, sedan hem till mamma & pappa. Sen när stan öppnade åkte vi ner på Åhléns och Team Sportia, handlade mjukisdress och scrapbookgrejer, hiih.


Sedan bar det av till farmor & farfar Åke, vi bänkade oss vid tv:n för annandags derbyt mellan Edsbyn-Bollnäs. Trodde verkligen på Bollnäs, men nee.. Tyvärr så gick det inte riktigt.

Sen blev det middag där. Ingvor (farmors syster) och min farbror Pär-Åke var där med sin flickvän Johanna. De väntar också barn, hon är i vecka 19.


Sedan fick jag och Niklas med oss syster hem till Rengsjö. Här kollade vi på Anna (mupp) Ankas Jul, Harry Potter och så åt vi lite mat framför tv:n. Myspys !

Sedan kom pappa, mamma, Jakob och hundarna Molly och Judith. Då blev det dags för hockey, Sverige-Tjeckien. Där vann vi överlägset !

Nu har alla åkt hem, och jag & älsklingen är bra trött och slut. Blir väl en film nu, och sedan sängen. :) Imorn blir det att sova heeela dagen, och sedan kanske kliva upp och elda lite.

Annars så blir det väldigt, väldigt lugnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar