onsdag 30 december 2009

Gårdagen.

Ja, igår var det fullt upp i stort sett hela dagen..
Började den kalla morgonen med att åka och köpa ett äkta lammskinn, som vi fick pengar till av Niklas föräldrar. Super fint skinn och jätte mysigt ! Så det tackar vi för. :)
Sen åkte vi hem och slängde in fullt i kaminerna och så åkte vi till Söderhamn. Där var vi på Dollar och handlade lite, sedan blev det lite shopping på Ö&B och så var vi in på Barnrns Hus, där köpte vi två skötbäddar. Hiih, en uppe och en nere. Kan komma väl till användning. :)
Sen åkte vi hem igen, och slängde i mer ved i kaminerna. Sen bar det av till Bollnäs där vi plockade upp mamma, och så åkte vi till Knåda Sport. Mamma och Niklas som vill ha nya längdskidor. Själv ska jag bara glänsa med barnvagnen när vi är i fjällen. ;)
Men de hittade inge som dög riktigt... Haha, eller hur det var.. Blev iaf Team Sportia där dom fick Salomon skidor och pjäxor, kanon.

Sen åkte vi hem och slängde i oss lite mat, och så åkte vi in till mor & far igen. Och så färgade jag håret. Vart inte så stor skillnad, men jag är nöjd. :) Tack lilla mamma !

Blev uppesittar kväll igår. Bäddade med täcke och så nere i soffan.. För vid 00:00 var det dags för hockey mellan Sverige-Ryssland. Spännande match !
Men Jenny somnade redan i andra period, så släpade mig upp till sängen och slocknade som en stock eller nå sånt. Niklas kom inte och la sig förän tre någongång..

Men en mysig dag. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar