måndag 21 december 2009

Hej Tomtegubbar slå i glasen och låt och lustiga vara..

Ja, vad gör jag vaken nu ?! Suck.
Tog mig ett stort glas mjölk och ett gäng pepparkakor innan jag gick upp och la mig.
Det är nu mer än en timme sedan jag gick upp för att sova.. Men tog med mig datan och så försökte jag plugga ytterligare, men mitt huvud sa i från.

Så ringde Niklas, pratade med han en sväng, men han var ute på jobb än så blev ingen lång pratstund. Han sa åt mig att ge upp pluggandet för idag och att jag skulle sova istället.
Men när vi lagt på försökte jag fortsätta lite till...
Men nu har jag varit på toan och spytt, så nu ger jag mig verkligen.. Känner mig inte riktigt hundra. Men snälla, låt mig inte bli sjuk ! :(

Det är fullfart inne i magen, hela magen far runt och guppar och ser rolig ut.
Hatar att vara ensam här när Niklas är borta.. Fast helt själv är jag ju inte. Den lille i magen påminner mig hela tiden om att h*n också finns där, så det är så mysigt så, och så har jag ju Majsan eller ja.. Maja. :)

Jag är egentligen super trött, men vet inte om jag kommer kunna sova. Ska iaf stänga av datan så jag inte får för mig att plugga mera..
Tror jag ska be syster göra lösnaglar på mig. Det är så snyggt att ha rena och fina naglar, det är viktigt anser jag. Haha. Och sen blir det inte lösnaglar på ett bra tag, för det vill jag inte ha när jag ska hålla på med min lilla bebis.
Ne, god natt nu. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar