onsdag 9 februari 2011

En underbar dag, med den bästa i mitt liv.

Efter promenaden med mormor gick vi in och skulle bädda sängen och snygga till lite här hemma. Men det blev en massa mys i sängen istället. ;)




Sedan åt vi lunch, och sen var det dags att sova för lillprinsen. Sov en bra stund. Mamman som också var trött tog sig en glass skål (a) och satte igång en film. Mysigt värre! Det behövdes.

När lill hjärtat vaknat satte vi oss i soffan och hade fruktstund, äpple och banan. :)


Pekar på allt i stort sett och ska visa vad det är och vill veta vad det heter. En riktig liten pladderkuse. ;) Han har också döpt vår katt, eller han tilltalar henne nu, Jajja. Hon heter egenliten Maja. Men han ropar "Jajja" och pekar på henne. :)




Han har helt klart sin egna stil när vi äter. Med allt han gör egentligen. Men vi matbordet i stolen sitter han som en liten prost, eller någon form av konnung. ;) Här har han lagt sig och ska bli matad med bananen. ;D




Haha, den kungliga tronen. ;) Prins Bengt Erik Elliot av Renskullen.



Sedan efter allt lekande så klädde vi oss och gick till garaget för att plocka ur vagnen ur bilen. Där såg vi traktorn. Och jag som precis satt ner Elliot och skulle ha upp garageporten fick skynda mig att springa efter lillemannan som självklart skulle till traktorn! ;)



Sitter snällt i vagnen. :)


Promenerade hem till familjen.
Har varit där hela kvällen.


Lilla Molly (vår hund) hade varit hos veterinären hela dagen och dragit tänder och operarat bort sitt navelbråck var inte så pigg, stackarn! :(


Nu skulle pappa eller morfar Bengt på bandy, moster Pin skulle träna, mormorn sover på jobbet, gammelmormor tog med sig Molly och morbror Jakob vet vi inte vad han skulle hitta på. Vi tog iaf vagnen hem. Här fick Elliot springa naken, hade smörjt in honom. Han är så fruktansvärt torr nu. :/ Sedan busade vi med katten "Jajja" eller Maja. :) Och sedan var det välling dags. Och lillkocken själv ska självklart vara med. ;)
Inte världens bästa bilder.. Mobilen hinner inte med..






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar