måndag 7 februari 2011

Fixat lite. Och så stan med syster.






Nu mår min lilla telefon lite bättre iaf.
Imorse, eller på förmiddagen, åkte jag, Elliot och Niklas till Länsförsäkringar.
Niklas skrev på en massa papper.
Sedan åkte vi till Elgiganten för att lämna in min telefon.
Där började det krångla med att alla mina kontakter inte fanns på SIM-kortet osv.
Han sa att man kunde tanka ner någon mapp från Sony Ericson och installera och sedan föra över kontakterna som inte fick plats på SIM över till minneskortet.
Jaja, jag är en fruktansvärt oteknisk männsika. Jag är inte ett dugg intresserad av att lära mig, jag vill inte lära mig. Jag tycker det är lagomt det jag klarar av inom teknikensvärld. Mer behöver jag inte kunna! Punkt. :b
Så det hela slutade med att han gav som tips att åka hem och SKRIVA av alla kontakerna.
Sagt och gjort! Och fy fan vilken tid det tog då. Blev några A4:an. Suck!!
Gav en trött liten E lunch och sedan sängen.
Då hörde syster av sig och ville på stan en sväng. Slängde, kletade och kladdade på mig lite smink och sedan kom hon och hämtade mig. Halkigt värre! ;)
Kikade på massor, längesen man gick så långsamt på stan. Tittade på det mesta faktiskt!
Klockan tickade på, och det började bli ganska sent. Då hade vi bara varit inne på tre affärer. Haha!
Slutade med att springa in på NK och köpte oss en varsin semla. Och gissa om den var goood! Mums. Grädden hade dom kunnat hoppa över. Koblajjan! ;D
Lämnade då in min telefon, och den uppdateringen tog tid. Så vi satte oss i bilen och mumsade i oss semlorna. Telefonen var ändå inte klar, så åkte och hämtade upp brorsan istället.

Sedan skjutsade dom hem mig. Kom hem till en nystädad lägenhet. :) Mina grabbs hade städat och plockat ner tvätten. Gullpöjkarna!
Så jag drog igång med maten, ugnspannkaka med bacon. Och baconen hade jag ju kunnat hoppat över. Fy tusan! Avskyr bacon. Men det var inte mycket så tänkte att det skulle gå bra. Men nej! Med mycket, mycket, MYCKET lingonsylt gick det ändå ner. Killarna älskade det, såklart. :b
Efter middagen busade vi med Elliot på hans rum. Han spexade och tokade sig. Haha. Helt galen. ;) Sedan hämtade jag upp syster. Åkte på Elgiganten, igen, och hämtade ut telefonen. Som nu verkar väldigt pigg. Sedan sprang vi in på Jysk och tittade.

Nu på kvällen har jag tvättat, hängt och kört ännu en tvätt. Tog mig en lååång, varm dusch och sedan en stor skål glass med kola och lite chokladsås. ;) Hiih.
Kollat familjen Annorlunda och nu Det Okända.
I morgon åker Niklas ner till Stockholm igen. Då han känner sig pigg från magsjuka och huvudvärk. Jag ska till MVC och mäta magen. :) Spännande och se om jag är större än när jag väntade E. :) Elliot ska få vara med sin moster och mormor medans. Sedan får vi se vad dagen bjuder på.
Kan säga att det alltid är fullfart i magen på den lilla där inne. Alltså ALLTID!
Är jag upp och kissar tre eller fyra på natten så är h*n vaken, sitter jag här vid tv:n på kvällen är h*n vaken, äter vi frukost är h*n vaken, leker jag med Elliot är h*n vaken. Ja, ni fattar. Och jag som trodde att det inte gick att vara bråkigare än vad Elliot var i magen, men så fel jag hade. Den här slår alla rekord! :)
Det jag fick med mig hem från stan var en Rolling Stones t-shirt till Niklas.
Tre par trosor till mig. Tråkiga, helt vanliga! Men såg så sköna ut. Och nu när jag är gravid använder jag bara såna trosor. Skönast! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar