söndag 19 februari 2012

Älskade söndag.

Vilken härlig och underbar dag!! Har mått super bra idag, alltså psykiskt. Är inte bakis eller så heller men lite små seg är man ju alltid dagen efter.
Sovit som en stock, som en klubbad säl. Inte vaknat en gång, utav sovit i ett kör. Och det var inte igår. Men sååå himla skönt. Vakna av sig själv. :)
Klev upp, tog en dusch. Körde en inpckning med silverschampoo och sedan en annan inpckning. Så idag mår även håret prima! :)
Vi städade av här hemma, gick och slängde flaskor och pizzakortonger. Sedan åkte vi på max. Var sjuuukt mycket folk där, fjällenresenärer!! Så åkte genast därifrån då jag är folkskygg! :P Hahha. Pkte ner på Krokanen och lunchade istället, och guuud så mysigt!! :)
Sedan åkte vi hem till mamma & pappa för att hämta hem våra efterlängtade små barn!! Men dom sov. Så vi drack kaffe, kollade i broschyrer om Egypten osv. :)
Sedan åkte vi hem. Vi har lekt, busat, lagat mat m.m.
Elvira hittade gå-vagnen, och Elliot ville bli skjutsad. ;) Hahah! Inte en lugn stund nu med dessa två busar, love it!Sedan blev det bad. Och vatten översvämmning. ;) Hahha! Som dom busar och skvättar!Elliot fick för sig att tvätta öronen..
Noga, och lääääänge. :PEn sötsak!! ;)Ännu en sötsak! ;)Busar på!Denna kväll drack båda välling.
Elliot hade bett om de hos mormor och morfar igår också.
Så han ska väl få börja dricka de igen då. Men de var han själv som valde sluta för ca ett år sedan. Men lämpligt med välling, så det får han väl om han vill ha. :)
Båda sover nu sött sen länge.
Jag och Niklas har tänt en massa ljus, dukat upp med chips och dip.
Blir film och mys nu! :)
Godnatt!

1 kommentar:

  1. Men vad gulliga dom är! Så söta syskon! Dom kan ju inte ha det bättre :)

    Och jag älskar pyjamasen Elvira har på sista bilderna, herregud!!! Vilken fiin! :)

    Boka in en träff med oss snart, vi är ju ledig på fredag, lek med oss då! :)
    Kraam!

    SvaraRadera