fredag 17 februari 2012

- Fredag, fixar hår och busar barn.

Idag är det Fredag, alltid de efterlängtade fredagarna.. Är ju inte riktigt så för mig.. Då vi inte är som normala familjer och får helg då.. Min fredag var i onsdags, då jag hade min sambo Niklas hemma. Äntligen! Efter en veckas ensamhet. :P Myste på med god mat och ost och kex! Smaskens!

Inte för att jag inte gillar fredagar.. det gör jag! Det märks sån skillnad på alla. Alla är mycket gladare och positivare. Folk strålar mer! :P Elle rhur jag ska förklara..

Jag började min dag med att bränna ner på stan, fort fort..
Sedan sprang jag hem och lämnade bilnyckeln och sedan promenerade jag hem till mamma. Där klippte hon mig och så färgade vi håret.
Sedan dök Niklas och barnen upp, vi åt lunch, och sedan fick även Niklas sig en klippning. :P

Åkte och handlade lite groggvirke. ;) Hiih! Sedan hem och försöka lägga barnen.. Vilket var lönlöst. Elliot sa direkt att han inte ville sova utan hellre mysa framför tv:n med en film. Och det tyckte vi var helt okej idag. Men eftersom Elvira varit vaken stora delar utav natten så ville vi att hon skulle sova, men... det är en bestämd liten dam det där. Spelade ingen roll hur länge vi än höll på att brottas! Vi gav oss tillslut.

Niklas åkte ivög vi halv fem, skulle iväg med firman. Firmafest. :P Så middag och bandy derby stod på hans schema.. Och nee, jag är inte nå avundsjuk! Bandy är ju inte alls min grej......
Hade ju kunnat åkt med barnen, men jag gör inte en sån chansning då dom inte sovit idag. Dom sover nu sen länge, känns det som iaf.. La dom före sju idag faktiskt. Jag trött, dom trött! Så jag såg det som en bra lösning. :)

Har plockat lite.. Men disken ger jag fan i!! Jag är trött och vill också bara sitta nu. Elliot har varit vrång och hittat på små sattyg. Och det har varit svårt att underhålla dem. Så jag är värd att sitta nu!
Testade min rock outfit för morgon dagen.. Och jag tror jag gått upp i vikt.. Haha! Men men. Skyll sig själv så som Fröken Frank äter!! :P

Jaja. Blir nog bra ändå. God kväll! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar